Zonder Gas Wonen hoeft niet duur te zijn.

Wij helpen u graag van het gas af met onze duurzame voordelige oplossingen.
Geen dure energie verslindende warmte pompen of aard warmte maar eenvoudig met convectoren en een boiler.

Het verbruik van de elektrische verwarming is heel mooi te reduceren door ruimtes die u niet gebruikt de verwarming lager te zetten. Dit is heel eenvoudig te regelen met de BEHA verwarming die is voorzien van Wi-Fi.
De indicatie van verbruik is op een volledig uur berekend maar dat geldt in de realiteit niet, want de verwarming gaat uitsluitend aan als er ook warmte gevraagd word en in de regel is dat 6 tot 8 x per uur en dan enkele minuten.
Maar ook dat is sterk afhankelijk van de isolatie van de woning en het nauw verbonden warmte verlies.
Is de woning goed geïsoleerd dan zal de verwarming minder aangaan en dus ook minder verbruiken. Heeft u een tochtige woonomgeving dan zal het meer verbruiken.

Warmwater:

Er van uitgaande dat ook u niet teveel wilt betalen is het raadzaam om water besparende oplossingen uit te voeren zoals een eco douche en waterbesparende kranen.
De boilers voor uw warmwater zijn er in verschillende maten cq volumen vanaf 50 liter om te douchen voor 1 persoon.
Heeft u die niet dan kunt u het verbruik met minimaal 20% vermeerderen en met een stort of wel regendouche met 80%.

 

Zoals u heeft kunnen zien is bijna alles op 230 volt te realiseren op de extreem grote boilers na deze werken beter op 400 volt, maar kunnen eventueel ook naar 230 volt gebracht worden.
De verwarmingen in aanschaf zijn veel voordeliger dan de warmtepomp of een aardwarmte installatie deze zijn niet voor iedereen weggelegt daargelaten of u dat wel wilt.
Wij bieden u de snelste en voordeligste manier om van het gas af te gaan, maar zonder isolatie van de woning is iedere oplossing een mindere oplossing.
De oplossing om middels deze route van het gas af te gaan heeft de minste kosten in aanschaf van de verwarmingen en boiler als wel in de installatie door de installateur. De verwarmingen zijn door een beetje handige doe het zelver te plaatsen, maar voor de boiler adviseren wij u toch wel de installateur.

Wilt u een berekening op maat, ook dat kan. Stuur de exacte maten met de ruimte omschrijving naar ons email adres.
Vermeld wel uw naam, adres, postcode en telefoonnummer zodat wij deze kosteloos op maat kunnen berekenen.
Zonder gegevens gaan wij niet berekenen.

De boven getoonde tabellen zijn voorbeelden en kunnen geen rechten aan ontleend worden.