Geen widgets gevonden in de zijbalk

Ivigo

Ivigo verwarming

Elektrische Ivigo convectoren zijn verwarmingen, 100% efficiëntie.

Ivigo programmeerbare elektrische radiator
Gas vrij verwarmen met de Ivigo elektrische radiatoren.

De Ivigo verwarming is er in verschillende uitvoeringen. De verschillende wattage is aan de grote van de verwarming onderhevig. Hoe groter de plaat, hoe meer vermogen. De Ivigo is er in een eenvoudige versie met standen bediening, een uitvoering digitaal instelbaar en een volledig programmeerbare versie. Tevens heeft de Ivigo enkele modellen handdoek radiatoren voor gebruik in de badkamer. De basis, de elektrische verwarmingen zijn eenvoudig te installeren en vereisen geen extra investeringskosten en deze verwarmingen kunnen worden geïnstalleerd op elke plaats waar verwarming nodig is.
Ze bieden comfortabele en veilige verwarming in huizen, werkplekken, kantoren, winkels, ziekenhuizen, patiënten zalen, scholen, vakantieparken, zomerhuizen en geprefabriceerde gebouwen. Ivigo elektrische verwarmingen kenmerken zich door verschillende oplossingen te bieden voor al uw verwarmingsbehoeften.

Hoe werken de convectoren ?

De warmteafvoer op het voorpaneel is ontworpen om warmte naar het midden van de kamer te richten.
Dit vermindert de kans op stofafzetting boven de kachel.
Ivigo verwarmingen worden geleverd met voetsteunen en een wandbevestiging beugel.

Hoe werken de badkamer radiatoren ?

De handdoek radiatoren werken zoals u gewend bent alleen deze zijn volledig op stroom. Er is een uitvoering met een standen regelaar en een instelbare versie. U heeft voor de handdoek radiatoren uitsluitend een veilig geaard stopcontact nodig

Koop hier uw Vigo elektrische verwarming

 

Vanaf 150 Euro per ruimte

Nergens meer voordeel als bij Proheating.
Wilt u nu nog van het gas af,

Ook zonder gas, Klik hier.