Geen widgets gevonden in de zijbalk

Vloerverwarming

Vloerverwarming

Vloerverwarming is er in vele maten en soorten. Waar wij ons in verdiepen is de verwarming van de toekomst de elektrische vloerverwarming. Deze vloerverwarming is op basis van kabel, kabel op mat of de folie verwarming.

  1. Kabel: De losse kabel is flexibel, sterk en te plaatsen op de geëgaliseerde vloer. Een Schneider kabel wordt geplakt aan de vloer of in een speciaal ontworpen vloerplaat geplaatst. Deze plaat heeft opstaande punten waardoor de verwarmings kabel heen word geleid. Vervolgens wordt de kabel in het cement gegoten.
  2. Kabel op mat: Deze kabel is super dun en is al voorgemonteerd op een mat waardoor het zeer eenvoudig te leggen is op een geëgaliseerde ondergrond. Deze kabel kan zowel in het cement worden gegoten of wel in de tegellijm worden gelegd. Het leggen van deze matten is kinderlijk eenvoudig.
  3.  Folie verwarming: Deze verwarming is voor op een bestaande gladde ondergrond. De folie word in banen van 50 en 75 cm breed geleverd. en aan één zijde zijn er de stroombedrading voorgemonteerd.

Vanaf 150 Euro per ruimte

Nergens meer voordeel als bij Proheating.
Wilt u nu nog van het gas af,

Ook zonder gas, Klik hier.